20.9.2016

FALL WISHESMitä kaikkea haluaisin hankkia tänä syksynä?

syksy2

Kasvonaamioita syysiltojen hemmotteluhetkiin. Ihonhoito on alkanu kiinnostamaan mua tänä vuonna vähän enemmän, ja talven lähestyessä kauppojen hyllyt täyttyy toinen toistaan ihanimmista tuotteista! Ainakin Lushilta tulee varmasti hankittua jokin purnukka.

Syysvaatteita, erityisesti poolopaitoja ja uutena tuttavuutena farkkulappuhameita. Tykkään tästä retrotrendistä ihan älyttömästi! Plussana myös se, että nämä sopivat mulle hyvin työpäivien asuiksi. H&M:lta onkin laitettu tulemaan "pieni" tilaus.. :-)


syksy1

Kynttilöitä. Täytyykö tätä edes perustella? Erityisesti haluaisin jonkinlaisen suuren, vähintään kolmen sydämen vatikynttilän. Sisustukseen ja tunnelman luontiin liittyen lisäksi kaikenlaiset viltit ja tyynyt ruosteenoranssin sävyssä = 

Kirjoja. Oon vihdoin ja viimein saanut lukuinnon takaisin! Ja tällä kertaa en tosiaankaan puhu koulukirjoista, vaan omaksi iloksi lukemisesta. Yllä näkyy muutama toivelistalla oleva kirja, tosin tuon Potterin kanssa olen vähän siinä ja siinä sillä näytelmätekstit ei ole ihan niitä omimpia. Ja pakko myöntää, että tuon the girl on the trainin hankin menneenä viikonloppuna teemaan sopivasti rautatieasemalta, joten siitä ei enää tarvitse haaveilla. Uskon että se onkin lukulistalla heti seuraavana!


Tällaisia juttuja, mitäs piditte? :-) Ja jos teillä on omia listoja tai haaveilette samoista jutuista, laittakaa ihmeessä linkkiä & kommenttia!


2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja sun listalla, varsinkin toi farkkulappuhame! :) Ne on niin söpöjä :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Kiia!! Oon kyllä sun kanssa samaa mieltä noista hameista :-)

    VastaaPoista