4.8.2016

HEINÄKUU PUHELIMESTA


Heips & ihanaa elokuun alkua kaikille! Viimeisen viikon ajan mulla on kamera pysynyt visusti laukussa, joten ajattelin tulla muistelemaan mennyttä heinäkuuta puhelimen kautta. Viimekuuhun mahtui hurjan paljon naurua, aurinkoa ja kauniita maisemia. Lisäksi snapchat-päivityksestä seurannut muistot-osio on täyttynyt kymmenillä ihanilla muistoilla, joista muutaman lisäsin näihinkin kollaaseihin (shameless self-promo; mua voi snapissa seurata nimellä @adaik). Toivottavasti vielä tässäkin kuussa saisi nauttia kesäisistä illoista!
1
1. Heti kuukauden ekoina päivinä Annin kanssa viettämässä ihanaa mökkipäivää.
2. Muut metsästää pokemoneja, mulla on tähtäimessä punaviinimarjat :-D
3. Töiden päätyttyä lähdettiin äidin kanssa viikoksi Itä-Suomeen
4. Leilan ja Aatu-koiran kanssa lenkillä Joensuun kauniissa luonnossa. Käytiin Ilosaarirockia vastapäisellä rannalla ja kuulin myös pari the 1975:n biisiä oikein hyvin sinne asti. Pieni kävely muuttuikin kahdeksan kilsan lenkiksi, mutta noilla puitteilla ja taustamusiikeilla olisi jaksanut pidempäänkin! Aivan ihana ilta. 
2
5. Kotiinpaluun jälkeen vuorossa oli matka Tukholmaan. Rakeinen kuva mutta niin onnellinen hymy.
6. Koko reissuporukalla lounaalla T.G.I Friday'ssa.
7. Ehkä elämäni paras juoma. Alkoholiton drinkki jossa oli lime- ja sitruunamehua sekoitettuna mansikkasoseeseen 
3
8. Testailin uutta luomiväripalettia ja yhdistin tän (ainakin mulle) melko vahvan silmämeikin tyylikkäänsti Vanssin teepaitaan :-D
9. Käytiin Lotan täällä ollessa myös mökillä, jossa ehdittiin vähän veneilemäänkin vaikkei aurinko oikein näyttäytynyt.
10. Kyllä huomaa kumpi meistä on ehtiny ottamaan aurinkoa...
4
11. Eihän mun puhelinkuvakollaasit ois mitään ilman yhtä auringonlaskua?
12. :-)
13. Tänä kesänä on tullut myös pitkästä aikaa pyöräiltyä. Viime kesä meni ajokortin uutuuden huumassa lähinnä autolla huristeluun, mutta nyt ollaan käyty Nikon kanssa muutamina iltoina ihan vaan huvikseen ajelemassa siellä sun täällä. Hyvää totuttelua tuleviin työmatkoihin!
14. Kuukauden viimeinen lauantai vietettiin Nikon ja Fransin kanssa hengaillen niin tien päällä kuin ulkonakin. Just sellanen kiva päätös heinäkuulle, rentoa oleskelua lämpimässä kesäillassa. Niin ja oli tosiaan tyyntä, tää kuva on nimittäin ylösalaisin!

Tältä näytti mun heinäkuu, ja reilun viikon päästä edessä on paluu arkeen ja työmaailmaan. Odotan uutta työpaikkaa kuitenkin ihan innolla, joten fiilis on hyvä. Huomenna hypätään Nikon ja parin kaverin kanssa Helsingin junaan kohti Weekend festareita! Tää on mun eka kerta siellä, mutta oon kuullu tapahtumasta kyllä sen verran hyvää ettei sade-ennusteetkaan lannista :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti