27.8.2016

ASK ME ANYTHING


asssk

Heips! Tulin tossa yks päivä ajatelleeks, että siitä on yli kaks vuotta kun oon viimeksi tehnyt kysymys/vastaus -tyyppisen postauksen.. Paljon on muuttunut, eli on jo korkea aika päivittää tilanne. You know how it goes: jättäkää kommenttikenttään kysymyksiä ihan mistä tahansa maan ja taivaan välillä! Mitä mielenkiintoisempia kysymyksiä, sitä parempi. :-)  Vastaukset tulevat tällä kertaa videon muodossa, ja kysymyksiäkin saa jättää youtuben puolelle (kunhan sinne ilmestyy pieni video samasta aiheesta). Eli nyt vaan miettimään, mitä haluaisitte musta tietää!


6 kommenttia:

 1. Mitä piirteitä arvostat ihmisissä? Mitä vaatetta et pukisi ikinä päällesi? Paljasta jokin tekemäsi asia mikä hävettää vieläkin? Lempieläin? Mitä harrastat/olet harrastanut? Mitkä asiat ärsyttävät sinua? Mitä pelkäät? Parhaat ystävät, ja miksi juuri hän/he? Paras saamasi lahja? Lempi asukokonaisuus? Oletko ujo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tästä, näissä riittää vastattavaa :-D

   Poista
 2. Mikä on lempimuistosi kesältä? Millaisia blogeja/vlogeja itse seuraat? Mikä on lempijätskimakusi? Millaisia tulevaisuudenhaaveita sulla on? Millaista unta näit viime yönä? Omistatko viherkasveja? :-)

  VastaaPoista
 3. Mikä on sun lempi emoji? Top 3 lempparii joita seuraat instagramissa? Ootko enemmän kakku vai keksi ihminen? Mikä on sun lempi puu ja miksi? Pasta vai riisi? Mikä on sun lempi meikki merkki? Yksi meikkisivellin/väline, jota ilman et voi elää? Heheheh :)

  VastaaPoista