31.8.2016

A DATE-NIGHT AT THE BEACH


Viime lauantaina meidän oli Nikon kanssa tarkoitus mennä pitkästä aikaa leffaan ja ilallistamaan Turkuun. Odotin lauantaita kovasti, koska me ei tällaisia iltoja ihan hirveästi vietetä (lue: jakseta viettää). Kuitenkin päänsäryn ja muutaman muun mutkan kautta me päädyttiinkin 130 kilometrin päähän Yyterin hiekkarannoille. 

IMG_92722 IMG_92599 IMG_92422 IMG_92899 IMG_92533 IMG_92900

Suunnitelmat muuttuivat siis ihan toiselaisiksi, mutta ilta oli ihana! Kuunneltiin automatkalla hyvää musiikkia, käveltiin pitkin tuulista rantaa, pelattiin minigolfia (voitin!) ja auringonlaskun fiilistelyn jälkeen käytiin syömässä abc:lla. Välillä on kiva käydä hienosti ulkona, mutta voin sanoa että tämä ilta antoi varmasti parempia muistoja mitä leffareissusta olisi jäänyt. 

Onko sulla kokemuksia mahtavista extempore-päätöksistä? :-) Ja hei, käykääs jättämässä lisää kysymyksiä edelliseen postaukseen! 4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!! Kuulostaa ihanalta illalta, tuollaiset extemporet päätökset johtaa yleensä hyviin juttuihin :-)

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Janna! :-) Oot ihan oikeessa, kaiken ei aina tarvii olla etukäteen suunniteltua :-)

  VastaaPoista
 3. Yyteri on kyllä niin upea paikka! <3 Tänä kesänä vain jäi tekemättä se jo monta vuotta perinteenä ollut yyterin reissu :( No mutta, ensi kesänä sitten! :)
  ps. sulla on aivan ihana blogi! Jään seurailemaan :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan on!! Tulee heti sellanen fiilis et ois ulkomailla :-) Meilläkin siihen perinteiseen reissuun on yleensä kuulunut yöpyminen teltassa leirintäalueella, mutta oli tämä parempi kun ei mitään. Vinkkinä teillekin, toi paikka on tosi hieno myös talvella! Vietin siellä kerran joulua äidin kanssa ja ne dyynit oli lumen peitossa ihan satumainen näky! :-)

   Kiitos paljon, kiva kuulla! Tervetuloa ♥

   Poista