4.7.2016

KUUKAUDEN VÄLIINPUTOAJAT


Tuleeko teille koskaan vastaan tuote/esine/vaate/sarja/biisi tai muu vastaava, joka jaksaa sekä ihastuttaa että vihastuttaa? Asia, joka olisi hitti vai huti -listalla molempien ostikoiden alla? Näitä löydän ainakin itse usein, ja siksi ajattelinkin esitellä teille ensimmäistä kertaa kuukauden väliinputoajat eli ne kuuluisat mutta toisaalta.. - jutut! :-)

aahhss
Ensimmäisenä väliinputoajana on American Horror Storyn neljäs kausi, Freak Show. Olin tosi innoissani kun näin kyseisen sarjan netflixin listoilla, sillä pidin tosi paljon aikaisemmista kausista. Toistaiseksi en ole kuitenkaan pitänyt tästä ihan niin paljon kuin kuvittelin. Vaikka AHS on nimenomaan tunnettu sairaista ja karmivista hahmoistaan ja jaksoistaan, tässä kaudessa se tuntuu menevän vähän yli, ainakin parin ensimmäisen jakson perusteella. Tietysti freakshow-teema tuokin mukanaan outoja juttuja, mutta toivon että lopuissa jaksoissa parrasvaloissa on muutakin kuin outoja ruumiinrakenteita. Yhteenvetona kausi on toistaiseksi ollut pieni pettymys, mutta jaksaa jotenkin silti kiinnostaa! Ja olla karmiva, erityisesti Twisty the Clown..  


lumene
Toisena mun mielipiteitä on jakanut Lumenen nestemäinen eyeliner. Ostin tän toukokuussa lähinnä ylppäreitä varten, koska halusin tehdä silmämeikistäni edes vähän normaalia "erilaisemman". Tämän käyttö tuntui ja tuntuu edelleen paljon paremmalta tavallisiin kynän pituisiin tussieyelinereihin verrattuna, sillä lyhyellä varrella on mun mielestä helpompi pitää jälki tasaisena. Rajauksista tulee tämän avulla todella mustat ja siistit, mutta ainakin mun luomilla helposti aika paksut. Suurin miinus on kuitenkin kuivuminen: iltapäivään mennessä rajaukset alkavat helposti karista ja lohkeilla joistain kohdista pois. Eli tämä on kyllä tähän asti koittamistani rajaustuotteista paras, mutta parempiakin on varmasti löydettävissä.


hydrac
Viimeisenä tälle listalle nousi myös Hydracolorin huulivoide sävyssä 22. Sain tämän kerran äidiltä tuliaisena laivalta, josta hän on itsekin usein ostanut kyseisiä huulirasvoja. Sävy on kauniin nude, mutta harmillisen vähäpigmenttinen (tosin eihän tämä huulipuna olekaan). Huulirasvana toimii tosi hyvin: tuo pientä kiiltoa, kosteuttaa, eikä pienestä sävytyksestä huolimatta ole yhtään tahmea. Huonona puolena tässä on pakkaus. Korkki löystyy lähes heti, ja jostain syystä puikko on irronnut alaosasta niin, ettei menee enää takaisin tuubiin muuta kuin painamalla sormella. En tiedä onko tälle merkille ihan yleistä tehdä huonolaatuisia pakkauksia, äidinkin rasvoista suurimmalla osalla on korkki halki tai liian löysä pysymään kiinni.


Siinä olivat siis mun kuukauden väliinputoajat plussineen & miinuksineen, toivottavasti piditte postauksesta! Kertokaa myös ihmeessä, jos teillä on jotain omia kokemuksia kyseisistä jutuista :-)

Tätä postausideaa kannattaa kokeilla, monista kivoista jutuista löytyy kuitenkin ne huonot puolet ja päinvastoin. Parin seuraavan päivän sisään lataan youtubeen taas kuukauden suosikit -videon, käykää tilaamassa mun kanava (Ada Elina) jottei sekään mene ohi! Kivaa viikon jatkoa 

4 kommenttia:

 1. Siis niin samaa mieltä tuosta AHS:n kaudesta! Mä pidin AHS:n kolmoskaudesta ja odotin innolla uutta kautta, mutta multa katselu loppui ihan parin jakson jälkeen… Oli ihan liikaa mulle xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa etten ole ainut! Liikaa on kyllä ihan oikea sana.. :-D Jaksan silti uskotella että loppua kohden tää paranee x)

   Poista
 2. Samaa mieltä ton AHS:n suhteen! Petyin siihen kovasti, jäin kaipaamaan tarinalta enemmän. Kolmoskausi oli mun lemppari :) Mulla on muuten meikkiaiheinen arvonta menossa blogissa, sieltäkin löytyisi silmämeikkiin jotain "erilaista"

  http://www.lily.fi/blogit/ps-never-stop-smiling/hm-eyeliner-vinkkeja-synttariarvonta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, nyt alan epäillä ettei toi kausi tosta paranekaan.. :-D Kolmoskausi oli kyllä tosi hyvä! Kakkonen on mun oma suosikki, vaikka sekin oli aika "raju" välillä.
   Oi, kuulostaa hyvältä! Käyn tsekkaamassa :-)

   Poista