20.7.2016

ALELÖYTÖ: VANS


Moikka! Törmäsin viikonloppuna ihan sattumalta Prisman kenkäosastolla Vansin alennushyllyihin. Liukuvärjätyt perinteisen malliset tennarit puoleen hintaan, sitä tilaisuutta en ohittanut sovittamatta. Mulla ei siis ole ennen ollut kyseisen merkin kenkiä, enkä ole viitsinyt korkean hinnan vuoksi ostaa yksiäkään testaukseen. Nämä 25 euron hintalapulla varustetut kenkulit raaskin kuitenkin ostaa ja oikein hyviksihän ne ovat paljastuneet :-) 

y
n
k

Tykkään näistä erityisesti vähän poikkeavan värityksen vuoksi, sillä ainakaan mun kenkäkokoelmasta ei paljoa väriä löydy. Ei siis huono alelöytö, vai mitä mieltä ootte? Ja jos tämä pari osoittautuu mukavaksi pidemmässäkin käytössä, niin saatan vielä investoida niihin perinteisiin mustiinkin Vanseihin.. :-)


4 kommenttia:

 1. Vitsit, sä teit tosi hyvän löydön! Näyttää superkivoilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Tykkään kyllä itsekin :-)

   Poista
 2. Hyvä löytö tosiaan! Musta parempiin tennareihin kannattaa investoida, sillä "merkkikengät" on usein jalalle parempia ja kestääkin pidempään :) Noiden väritys on aivan ihanan kesäinen, mutta ei kuitenkaan yhtään liian räikeä yms!

  https://riikkamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti Riikka, oon kyllä ihan samaa mieltä!! Ja kesäinen väritys olikin just se mikä kiinnitti näissä mun huomion :-)

   Poista