26.6.2016

DOUBLE DENIM & STRIPES
Perjantaina käytiin Nikon kanssa ihan uudessa kuvauspaikassa, koska oon jo pidemmän aikaa halunnut kuvata muuallakin kuin luonnossa. Yksinkertaiset betoniseinät on kivaa vaihtelua ja tuo kyllä vaatteita enemmän esiin. Kuvissa näkyvä t-paita on muuten melko uusi ostos zarasta, ja tykkään siitä ihan superisti! Jotenkin tulee sellanen merimekko-fiilis tosta pystyraitakuviosta :-)

IMG_79155
IMG_79199
IMG_79355

Juhannus oli ja meni mukavissa tunnelmissa pienellä kaveriporukalla. Vaikkei aurinko paistanutkaan niin ilma oli silti tarpeeksi lämmin grillaamiseen ja öiseen retkeen lintutornille. Viikonloppuun on mahtunut myös mm. auton pesua, netflixiä ja paljon mansikoita. Tuleva viikko starttaa mun kohdalla mukavasti vapaapäivällä. Ajattelin kuvata yhden tulevan videon ja käydä ehkä läheisessä tokmannissa metsästämässä essencen meikkihyllyä. (wild, i know)

IMG_79544
FARKKUTAKKI JC  //  T-PAITA ZARA  //  FARKUT GINA  //  CONSSIT STADIUM  //  KANGASKASSI ?¿
IMG_79500

Miten tämä kahden farkun yhdistelmä iskee teihin, peukku ylös vai alas? :-)6 kommenttia:

 1. Pakko tulla kommentoimaan tosta essencestä että mynämäestä ei löydy mutta maskussa on!! Ja pakko myöntää et vähän itteäkin houkuttelis mennä koluamaan niitä hyllyjä kun saa vielä alennunksetki... :-D mutta toi asu puolestaan sopii sulle ku nenä päähän eli peukku ehdottomasti ylös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitti paljon vinkistä, en tiennykkään että niitä on maskussa! :-) Myniksen puutteellisesta valikoimasta tosin tiesin jo, tarkoitinkin raision tokmannia tossa tekstissä x)

   Kiitos paljon kiva kuulla!! :-)

   Poista
 2. Luontokuvat on just se sun blogin juttu, älä vaan luovu niistä. Ne on toiminut täydellisesti sun asukuvien taustalla ja kuvassa on paljon ihailtavaa, älä pelkistä liikaa, sillä juuri luonto ja luonnollisuus iskee moniin blogissasi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan luopumassa niistä, tämä yksinkertaisempi tausta olikin vaan vaihtelua jota saatan kokeilla aina silloin tällöin :-) Tosi kiva kuulla sun mielipiteitä, luontoa tullaan kyllä vielä näkemään! :-)

   Poista
 3. voi vitsit onpa kivannäköinen asu sulla! :) ihanan rento ja kesäinen :> mun mielestä kahden farkun yhdistelmä näyttää just mageelta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan superisti!! :-) Kiva kuulla etten ole ainut joka pitää tästä!

   Poista