28.5.2016

LATELY I'VE BEEN..


..I've been losing sleep. No ei sentään, kysymyksessä vain kuulumispostaus viimepäivistä :-) Ylppärikiireet, työt ja säästä nauttiminen ovat vieneet aikaa blogin puolelta, joten ajattelin päivittää kuulumiset ajan tasalle:

koekampaus
Torstaina kävin kampaajalla ja koekampauksessa ylppäreitä varten. Oon tähän lopputulokseen niiiin tyytyväinen! Nopea tehdä, pysyy hyvin ponnareiden ansiosta ja on ennen kaikkea rennolla tavalla kaunis.
paramore
Musiikin osalta viimeaikoina on soinut lähinnä Paramore ja Panic! at the Disco. Varsinkin ylläolevan yhtyeen biisit uppoaa muhun kyllä ihan täysin  Tilasin cdon.com:in alennusmyynneistä myös muutaman levyn automatkoja varten.
ostokset
Levykokoelman lisäksi myös meikkipussi on saanut täydennystä, erityisesti NYXiltä. Tuon vaaleanpunaisen metallinhohtoisen luomivärin sekä lumenen eyelinerin hankin ensi lauantain juhlia varten, mutta kummatkin pääsevät varmasti muiden hankintojen ohella kovaan käyttöön lakkiaisten jälkeenkin!
kynnet

Ostin töistä muutaman Wild Mildin kynsilakan, ja erityisesti tykkään tästä kuparisesta sävystä (ja kuvassa pilkahtavasta auringonvalosta).
omenapuu
Luonnon herääminen ja kesän selkeä lähestyminen on nostaut hymyn huulille päivä toisensa jälkeen. Kesän merkkejä on näkynyt myös mm. punaisiksi lakatuissa varpaankynsissä, shortsien voikukkatahroissa ja aurinkoihottumassa. Toivottavasti säät suosivat syksyyn asti!Mitä teidän elämäänne kuuluu? :-) Ja mitä piditte hiuksista, miellyttääkö rennot kampaukset silmää?

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kampaus! Mulla oli omissa ylppäreissäni kiharat, yo-lakin takia kun kampausvalikoimasta vähän rajautuu nutturat. Mutta toi näyttää kyllä hyvältä, ja on myös käytännöllinen lakin kannalta :)

  http://elamaatangolla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :-) Kiharat on kyllä varmaan se kätevin vaihtoehto, mulla itselläni on vaan niin lasiset hiukset ettei ne tahdo pysyä kovin nätteinä x)

   Poista
 2. Aivan upea tuo yo-kampaus! Sopii varmasti ihanasti lakin kanssa :) Jotenkin tosi elegantin ja kauniin näköinen ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Oon kyllä samaa mieltä! :-)

   Poista