27.4.2016

LUSHILTA


å
p

Viimeviikon Helsingin reissulla kävin pariinkin otteeseen ihailemassa Lushin valikoimaa. Ekalla kerralla myyjä nappas mut heti keskusteluun ja alkoi esittelemään hierontapaloja (Joita itse luulin saippuapaloiksi, niinkuin kuulemma moni muukin :-D). Myyjä kertoi hierontapalojen käytöstä ja testasi yhtä mun käteenikin. Aluksi ärsytti kuunnella pitkä selitys tuotteesta, joka ei oikein kiinnostanut mua, mutta kaupasta poistuttuani ihastelin koko illan hierotun käteni pehmeyttä. Seuraavana päivänä palasin siis takaisin ja ostin ensimmäisen hierontapalani.

o

i

Kuten yllä näkyy, hierontapala on siis kiinteä kosteusvoide, joka sulaa ihon lämmössä. Sillä voi tosi kätevästi hieroa esimerkiksi käsiä. Varsinkin kämmenen puolelta peukalon ja etusormen välinen alue kipeytyy helposti kirjoittaessa tai puhelinta räplätessä, joten itse olen käyttänyt palaa erityisesti siihen. Ja olen kyllä tykännyt! Aluksi kädet tuntuu tosi öljyisiltä, mutta voide kuivuu melko nopeasti eikä jätä käsiä tahmaisiksi. Ja tämä tuoksu... Kunpa voisitte haistaa kuvien välityksellä!

u
y

Onko teillä kokemuksia näistä hierontapaloista? :-)

8 kommenttia:

 1. Täytyy testata, koska en ole ikinä ennen kuullut tuollaisesta! Lush on kyllä ihan mahtava kauppa :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia
  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä koittaa! :-) Oli mullekin kyllä täysin uusi tuttavuus. Niin on! ♥ Harmi vaan kun en asu pääkaupunkiseudulla niin ei pääse käymään hirveän usein :-(

   Poista
 2. Lushin tuotteet on kyllä niin ihania! <3 käyn itekin niitä aina säännöllisin väliajoin ihastelemassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ♥ Haha, se ihastelu on kyllä olennainen osa Lushissa käyntiä! Aina pakko käydä vaikka tietäisi ettei osta mitään :-D

   Poista
 3. Ei oo noista kokemusta! Mut lushin tuotteet muuten on ollut lähes poikkeuksetta superhyviä! Nytkun oisivat vielä pikkusen halvempia niin vaihtaisin koko kosmetiikkaosaston lushin tuotteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä testaamassa seuraavan kerran kun eksyt Lushiin! Kiva kuulla, mullakin on ollut vaan positiivisia kokemuksia :-) Toi on kyllä totta, hinta on näissä ehkä se ainut negatiivinen juttu. Plus ois kiva saada myymälöitä muuallekin Suomeen!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jep! Pelkkää rakkautta ♥♥♥♥

   Poista