4.4.2016

ELÄMÄNI LEVYLLÄ


11111vinyl_collage

Meillä soi töissä aina radio nova, joten väkisinkin kuulee juontajien höpinää kaikesta turhasta maan ja taivaan välillä. Yhtenä päivänä korviini kaantautui kuitenkin tosi mielenkiintoinen juttu: Brittiläinen firma painattaa ihmisten tuhkaa vinyylilevyihin. Erikoisinta, mitä olen vähään aikaan kuullut. Enkä oikein osaa päättää, onko tämä mielestäni tosi outo vai aika hieno juttu. ''Elää ikuisesti'' vinyylilevyssä. Olishan se kyllä aika siistiä. Se on sitten eri asia kuka sellaisen levyn tahtoo omistaa :-D

Juontajat kysyivät toisiltaan, että minkä biisin he haluisivat omalla levyllään soivan. Aloin saman tien työn lomassa miettiä omaa vastaustani. Mikä kappale kuuluisi mun elämäni levyltä? Tämä vastaus on varmasti sellainen, joka ajan kanssa tulee muuttumaan. Uutta musiikkia tehdään kuitenkin jatkuvasti, ja jokaisen maku voi muuttua iän myötä. Mutta jos mun pitäisi valita kappale nyt ja tässä, päätyisin varmasti joko Ellie Gouldingin kappaleeseen Dead In the Water tai Paramoren kappaleeseen Misguided Ghosts. Molemmat on mulle tosi tärkeitä kappaleita tärkeiltä artisteilta. Kummassakin on sellainen hieman surullisen rauhallinen meininki ja kauniit sanat. Sellaiset sanat, jotka saa ajattelemaan. Lisäksi Ellien kappaleen nimi jotenkin sopisi teemaan.

Tässä molemmat kappaleet, jos joku haluaa tutustua niihin paremmin (suosittelen!):Oon sitä mieltä, että tähän kysymykseen vastaaminen kertoo ihmisestä aika paljon. Musiikki on monelle henkilökohtaista, joten yhden kappaleen valinta tällaiseen tarkoitukseen ei välttämättä ole helppoa. Nyt mua kiinnostais tosi paljon tietää, mikä kappale tulisi soimaan sun tuhkista tehdyllä vinyylilevyllä ja miksi? :-)


2 kommenttia:

 1. Mun levyllä sois varmaan joku Mumford & Sons - kappale, ehkä 'After the Storm', koska se fiilis on just sellainen, jonka haluan välittää ihmisille ja sanat on myös tosi kauniit ja sopii ideaan.
  "I won't die alone and be left there.
  Well I guess I'll just go home,
  Oh God knows where.
  Because death is just so full and man so small.
  Well I'm scared of what's behind and what's before.

  And there will come a time, you'll see, with no more tears.
  And love will not break your heart, but dismiss your fears.
  Get over your hill and see what you find there,
  With grace in your heart and flowers in your hair."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, loistava valinta! Mumford & Sons on ihana ♥ Niiden biiseissä on aina tosi hienot sanat :-)
   Kiitos paljon kommentista Elisa!

   Poista