28.3.2016

PÄÄSIÄISATERIA


IMG_6285,5
IMG_6286
IMG_6283,5

Heips! Pääsiäinen alkaa olla jo ohi, mutta halusin silti tulla julkaisemaan muutamat kuvat herkullisesta pääsiäisllallisesta jota nautittiin lauantaina tätini luona. Kevät alkaa takatalven yrityksistä huolimatta vihdoin olla täällä. Tänäänkin oli niin kaunis ja aurinkoinen päivä! Minä tosin vietin sen lähinnä sisällä kirja nenän edessä.. Keskiviikkona ja perjantaina on viimeiset yo-kokeet. Hassua ajatella että mulla ei ole sen jälkeen enää mitään koulujuttuja. Töitä lukuunottamatta saan kuluttaa vapaa-aikani ihan miten tykkään. Olenkin jo ehtinyt suunnittelemaan vaikka mitä loppukevättä varten, mm. suursiivouksia, huoneen sisustusta, vaatekaapin uudistusta ja muutamia videoita. En malta odottaa! 

Tarkkasilmäisimmät saattoivat huomata uuden bannerin - blogi on tosiaan hieman remontin alla. Yritän saada tästä kokonaisuudesta hieman selkeämmän ja muutenkin muokkailla pieniä yksityiskohtia (onnea on koodausvinkkejä jakavat blogit, right?). 

Ps, mun on pakko näyttää tämä ihana yksityiskohta tädin asunnosta: vanha kirjoituskone! Tällaiset on mun mielestä tosi kivan näköisiä sisustuksessa. Ehkä joskus bongaan itsekin vastaavanlaisen kirpparilta.


IMG_6279


2 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä kuvia ja niin ihana toi kirjoituskone!! Itsekin haluaisin löytää joskus tuollaisen, ihan vaan sisustuselementiksi! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiia!! Täytyy pitää silmät auki kirppiksillä jos sattuis kohdalle! :-)

   Poista