25.2.2016

11 X REAL TECHNIQUES


Heips! Olin tosi pitkään yksi niistä ihmisistä, joiden meikkivälinekokoelma sisälsi lähinnä kolme Henkkamaukan harottavaa sivellintä ja loput hoitui sormin tai meikkimunalla (sekin ihan by h&m, heh). Real Techniquesin siveltimiä on kuitenkin kehuttu valtavasti joka puolella somea, joten kiinnostus kunnollisiin välineisiin heräsi jo kauan sitten. Jokin aika sitten bongasin Cocopandan sivuilta alennuksesta juuri näitä kyseisiä siveltimiä, ja päätin tehdä tilauksen. Tuloksena oli 11 sivellintä hintaan 50,25e. Alle vitosen kappale, ei siis paha, vai mitä? :-)

IMG_6013

Tilaukseen kuului siis kaks settiä: kasvoille Core Collection ja silmämeikille Starter Set. Lisäksi tilasin vielä Expert Face Brushin ja kaupan päälle paketissa tuli Concealer Brush. Testattavaa on siis riittänyt! Jostain syystä en avannut saapuneita paketteja muutamaan viikkoon niiden saapumisen jälkeen, mutta nyt moni on ollut aktiivisessa käytössä. Ainoana ''turhana'' siveltimenä pidän Brow Brushia, koska se on mun mielestä vähän liian iso. Mutta muuten olen kyllä ollut tosi tyytyväinen! Siveltimet on just niin pehmeitä, kestäviä ja toimivia kuin kaikkialla kehutaankin. Puhdistuksen kannalta positiivinen yllätys oli kyllä ehdottomasti myös se, miten helposti näiden siveltimien karvat puhdistuvat! Laiskalle pesijälle iso plussa.

IMG_6026
IMG_6019

Ainakin toistaiseksi suosikkeja ovat nämä ylläolevat siveltimet meikkivoiteen, korostusvärien ja varjostusten levittämiseen. Niin ja plussana myös mukana tulleet kätevät matkakotelot! 
IMG_6029

Haha tästä tekstistä tuli nyt ihan jonkun yhteistyöpostauksen kuuloinen, mutta tarkoitus oli siis kertoa mun ajatuksia näistä ylistetyistä välineistä. Tarkoituksena olis seuraavaksi tutustua vielä paremmin noihin silmämeikkiin tarkoitettuihin siveltimiin, koska silmämeikki ei todellakaan kuulu mun vahvuuslajeihin. Mutta siis, mitäs piditte tällaisesta postauksesta? Onko teillä Real Techniquesin tai jonkun muun merkin luottosiveltimiä? :-)


2 kommenttia:

 1. Real Techniques Core Collection on mun meikkipohjan luottosiveltimet! Niillä saa koko pohjan tehtyä, joten varsinkin matkustaessa on helppo laittaa vaan siihen mukana tulleeseen telineeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin setti vaikuttaa houkuttelevalta vaihtoehdolta! Pitää miettiä jos joskus vielä laajentaa sivellinvalikoimaa. Ja toi teline on kyllä kätevä! :-)

   Kiitos kommentista!

   Poista