3.1.2016

VUOSI 2015 (2/2)2k154Elokuu-lokakuu. Viimeisinä lomapäivinä kävimme perinteitä kunnioittaen Nikon kanssa Yyterisä telttailemassa. Siellä ja syyslomalla Tampereella tuli nähtyä vuoden upeimmat auringonlaskut, ja niitä tuli muutenkin todistettua poikkeuksellisen paljon. Kirjoitukset tulivat ja menivät, enkä ole ennen kokenut mitään niin stressaavaa. Niiden jälkeen mentiin mökille rentoutumaan ja nauttimaan syksyisistä illoista. Lisäksi kuvattiin Nikon kanssa paljon pyöräjuttuja sen youtube-kanavalle. Tänä vuonna opinkin paljon lisää videokuvaamisesta ja olen tykästynyt siihen entistä enemmän. Anitran, Jimin & Sini-Tuulin kanssa käytiin Turun suositussa ja herkullisessa street food carnivalissa. Syksyllä oli myös mun viimeiset koulukuvaukset ikinä, eikä ne tälläkään kertaa onnistuneet.

2k155
Marraskuu & joulukuu. Vuosi läheni loppuaan lumettomissa merkeissä. Marraskuu valui ohi huimaa vauhtia ja uusi, rankempi ja viimeinen jakso koulussa alkoi. Lisäksi espanjantunnit iltalukiossa jatkuivat, joten opiskelua riitti. Joulukuussa kävin Nikon kanssa Tukholmassa, shoppailin, kävin monesti sushilla, metsästin joululahjoja, katsoin paaaljon youtubevideoita ja fiilistelin joulua. Aattona söin liikaa ruokaa ja sain ihania lahjoja. Tapaninpäivänä matkasimme isän ja Päivin kanssa Madridiin, jonka upeisiin rakennuksiin rakastuin täysin. Tapasin myös ihanan Rosan, jonka luona asuin ollessani kesälukiossa Espanjassa 2014. Tästä matkasta teen piakkoin postausta erikseen, mutta yllä näkyy muutama puhelinkuva. Matkalta palasin kotiin vasta vuoden viimeisenä päivänä, eli vuoteni 2015 loppui samoissa merkeissä kuin alkoikin. :-)


Siinä se oli, koko mahtava vuosi muutamassa kollaasissa. Yhteen vuoteen mahtui paljon huonoa, mutta onneksi sitäkin enemmän hyvää. Ja ennen kaikkea paljon naurua. En ole ennen tehnyt tällaista postausta, mutta nyt huomasin miten mukavaa se oli! Näki miten paljon kaikkea on kokenut ja mitä niistä asioista on jäänyt päälimmäisenä mieleen. Alkanut uusi vuosi 2016 jännittää. Luvassa on penkkarit, viidet ylioppilaskirjoitukset, juhlat ja ennen kaikkea jatko-opiskelu. Tiedän jo mihin aijon hakea, mutta pääsykokeet ja kaikki muukin mietityttää nyt jo. Varsinkin siksi, että siitä riippuu koko syksyni, joka on siis toistaiseksi täysi mysteeri. Mutta kaikki aikanaan, nyt keskityn vaan arkeen palaamiseen ja elämästä nauttimiseen! 

Ja niin, tein myös pari uudenvuoden lupausta: opettelen tekemään lettejä yms kampauksia omiin hiuksiini, opettelen tekemään itse sushia, luen enemmän kirjoja & hankin lisää kuvausvälineitä. :-)
4 kommenttia:

 1. Apua, kirjoitat 5 ainetta keväällä ?? Mä kirjoitin viime keväänä 2, viime syksynä 2 ja ne oli jo niin ressaavia, että nyt jännittää tän kevään 3 ainetta... :D Ootko hajauttanut yhtään vai kirjoitatko nyt kaikki kerralla? Tsemppiä niihin ihan hirveästi!!!

  & Ihanaa alkanutta vuotta sulle :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Jep, toi luku hirvittää muakin! :D Kirjoitin viime syksynä pelkän uskonnon, koska olisin saanut sen lisäksi ainoastaan psykan syksyyn enkä halunnu ottaa kahta niin isoa reaalia samaan... Että nyt on sit vähän isompi urakka edessä, mut onneks paljon kieliä et voi pelata quizlettia ja kuvitella et se korvaa lukemisen x)

  Kiitti paljon tsempistä, sitä samaa sulle (7 ainetta yhteensä vau!) ja oikein kivaa uutta vuotta myös! :-)

  VastaaPoista
 3. Tsemppii tulevaan ja muista nauttia viimisistä hetkistä. Parhaiten koko lukioajalta varmaan jäänyt mieleen just se viimeinen rutistus. Sen jälkeen ei enää koskaan synny samanlaista porukkaa koulussa, mitä lukioaikana vielä oli. Tai ehkä tuurilla mutta.. Niin joo ja mitä aiot hakea opiskelemaan vai onko se salaisuus vielä? :) Siinä on kans paljon työtä, mutta ei välivuosikaan paha ole ollenkaan, kunhan koko ajan vain on omat tavoitteet selvillä, eikä jää sängyn pohjalle lorvimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Jep yritän todella myös nauttia tästä ajasta just ton takia! Penkkarit ja niiden suunnittelu tulee varmasti olemaan mieleenpainuva kokemut joten sitä ainakin odotan innolla. Eihän se mikään salaisuus ole, aion hakea yliopistoon lukemaan englantia :-) Mutta en tiedän kyllä että ekalla ei ole helppo päästä sinne sisään joten saa nähdä miten käy. Ja joo välivuosi ei oikeastaan haittais mua yhtään, varsinkaan jos sais töitä niin ois aikaa ottaa vähän rennosti mut kuitenkin samalla ansaita rahaa! Ja pitää yllä jonkunnäköstä päivärutiinia :-D

   Poista