16.1.2016

BACK TO BASICS


Heips! Luvassa vuoden ensimmäiset asukuvat, kylläkin melkein viikon takaisesta asusta. Mun viimepäiviin on kuulunut oikeastaan pelkästään koulua, lunta ja pakkasta, joten blogille ei ole jäänyt hirveästi aikaa. Onneksi lukuloma alkaa jo häämöttää, 9.2. pääsen siis paneutumaan lukemisen lisäksi esimerkiksi just valokuvaamiseen. :-) 

Mutta nyt siis näihin kuviin, joissa esittelyssä yks Madridin ostosten lemppareista eli tummanpunainen toppi Stradivariuksesta. Oon viime aikoina tykästynyt vähän korkeampiin kauluksiin, ja ne sopii mulle mielestäni hyvin. Ja näillä viimeviikkojen pakkasilla kaikki mahdollinen lämpö on vaan plussaa! Lisäksi alla pilkahtaa myös toinen suosikkiostos, Urban Decayn Naked Basics -luomiväripaletti. Sitä on hehkutettu paljon ja en kyllä yhtään ihmettele miksi. Just täydellisiä sävyjä hyvällä pigmentillä =  


IMG_5308
IMG_5315
IMG_5299
dfgh
NEULE SEPPÄLÄ // TOPPI & SORMUKSET STRADIVARIUS // FARKUT GINA // KENGÄT ANTTILA // KAULAKORU H&M

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja tosi hyvännäköinen tuo toppi, sopii sulle hyvin toi kaulus ja toi väri!! :) Mä ootan kanssa lukulomaa enimmäkseen sen takia, että on aikaa blogillekin enemmän :D Ja ootan kyllä sitäkin, että siinä vaiheessa alkaa päivät olla jo vähän valoisampia ja pitempiä!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista! :-) Haha jep, voi olla että käytän lukuloman kaikkeen muuhun kuin lukemiseen :-D Onneks ei enää montaa päivää jäljellä!

   Poista
 2. Hei ihana blogi sulla! Täytyy alkaa seurailemaan :-) Upee asu kans, sopii sulle tosi hyvin! :-)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi//

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!! :-) Käyn kanssa kurkkaamassa sun blogia!

   Poista