4.12.2015

Joulukuun to watch -lista
Heips ja ihanaa jouluun alkua! Enää 20 päivää, tunnen itseni päivä päivältä enemmän 10-vuotiaaksi innostuksen kasvaessa.. Tämän ihanan ajan kunniaksi laitan myös joulukuun jokaiseen postaukseen joululauluja joita olen nyt paljon kuunnellut. Ja heti ensimmäiseksi oli pakko aloittaa kliseisellä klassikolla (josta oikeasti pidän paljon!): Michael Bublén It's beginning to look alot like a Christmas.

Varsinainen aihe tänään on jouluelokuvat. Jouluisen sisustamisen lisäksi olen vasta tänä vuonna ''herännyt'' jouluelokuvien ihanuuteen. Melkein kaikissahan niissä on samantyylinen juoni ja samat jouluiset musiikit, mutta se on oikeastaan se koko pointti. Sitä paitsi niistä tulee niin hyvä fiilis! Laitoin tähän siis muutamia sellaisia, joita aion ehdottomasti tänä vuonna katsoa:

kollaaaasiiiNäistä erityisesti kiinnostaa Holiday ja Grinch (ainakin jälkimmäisen olen joskus nähnyt, mutten muista juonesta paria kohtausta enempää). Lisäksi tota elf-leffaa on kehuttu paljon ja se vaikuttaa tosi erilaiselta muihin verrattuna. Kokonaisuudessaan lista ei siis ole toistaiseksi kauhean pitkä, eihän noihin mene kuin pari lomapäivää. Siksi tarvitsisinkin vinkkejä, mitkä joululeffat on teidän mielestä hyviä? Mitä vaan voi ehdottaa, kuten kuvastakin huomaa, kaikki menee :-D
4 kommenttia:

 1. Tulee mieleen suomalainen elokuva nimeltään Joulutarina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Se tuleekin yleensä joulun aikaan telkusta. Pitää muistaa katsoa tänä vuonna :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo se on kyllä ihan klassikko, nähty melkein joka vuosi! Niin klassikko, etten tajunnut edes laittaa sitä tähän listaan x) Kiitos kuitenkin vinkistä!

   Poista