26.12.2015

Joulu(kuu)n suosikit

Vielä viimeinen postaus joulun hengessä (en selvästikään pysty päästämään joulusta irti :-D), nimittäin suosikkijuttuja tältä kuulta! Mennään siis suoraan asiaan:

IMG_5052
Suklaa. En aiemmin ole ollut niitä ihmisiä, jota syövät joulukuussa paljon suklaata, mutta täytyy myöntää että tänä vuonna olen napostellut sitä huomattavasti normaalia enemmän. Enkä kadu yhtään. Kuvassa yksi kuun lempisuklaista, Fazerin joulusuklaa.

IMG_5067
Joulupaita eli ''tacky/ugly christmas jumper''. Ruma on kyllä ainakin tätä paitaa koskien väärä sana, sillä pidän kuosista paljon! Loppujen lopuksi tämä paita on enemmänkin talvinen kuin jouluinen, mutta aion pyhittää sen joulunajan neuleeksi. Kyseinen neule on h&m:ltä. Ja ainakin vielä muutama päivä sitten näitä myytiin heidän nettikaupassaan kovilla alennuksilla, joten sieltä saisi nyt halvalla paidan ensi joulua varten!

IMG_5080
Jouluomena-limppari. Tänäkin vuonna tätä oli vaan pakko saada, varsinkin aatoksi. Nam!

collagefgdh
Christmas-soittolista Spotifyssa. Jo marraskuun lopusta asti olen kuunnellut näitä kymmeniä joulubiisejä aamuisin, ruokaa laittaessa, siivotessa ja jopa suihkussa. Listan on luonut youtubesta tuttu ihana Zoe Sugg (aka Zoella), jonka vlogmasia seurasin myös ahkerasti aattoon asti. 


Näiden kaikkien juttujen lisäksi pidän joulussa lähes kaikesta, mutta se lista olisi ollut liian pitkä. Vuodenvaihteen jälkeen alkaa valitettavasti siirtyminen tavalliseen arkeen, mutta sitä ennen saatan kyllä vielä ostaa pullon jouluomenaa jääkaappiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti