25.12.2015

Christmas giftsIhanaa joulua jokaiselle!  Eilen odotus vihdoin päättyi ja oli aika syödä jouluruokia, katsoa joulurauhanjulistusta, pelata pelejä ja avata lahjoja. Aatto oli rento ja mukava, mutta kului silti liian nopeasti. Tein viime aatosta videon ja sitä edellisistä olen koonnut kuvapostauksia, joten tänä aattona jätin kameran suosiolla sivuun. Muutamia kuvia tuli toki kännykällä napattua. Tänään kuitenkin kuvasin muutamia ihania lahjoja joita sain (jotenkin kummasti niitä kertyi tänäkin vuonna vaikken hirveästi mitään pyytänytkään). :-)

pp
Ihan täytenä yllätyksenä sain äidiltä kaksi Listographyn ihanista kirjoista! Toinen näistä minulla itse asiassa on jo ennestään, mutta tällaisena listaintoilijana se ei haittaa yhtään. Päällimmäinen kirjoista on uusi tuttavuus jonka täyttämistä odotan innolla.
ppp
Tädiltäni sain toivomiani ikean pussilakanoita. Nämä ovat vain niin kauniit.
pppp
Lisäksi sain äidiltä & kummisedältäni lahjakortin ginaan ja yhteen kirjakauppaan. Aina tervetulleita lahjoja. :-)
p

ppppp
Viimeisenä mutta ei tosiaankaan vähäisimpänä sain Daniel Wellingtonin rannekellon. Tämä oli oikeastaan ainut lahjatoiveeni joten olen paketista todella onnellinen. Kello on siis ruskealla remmillä, suurimmalla kellotaululla ja hopeisilla yksityiskohdilla.Millaisia paketteja te saitte? :-) Linkatkaa minulle lahjapostauksia jos sellaisia teitte/teette! Oikein hyvää joulupyhien jatkoa jokaiselle, minä suuntaan huomenaamulla lentokentälle kohti Madridia! Palaan reissulta uudenvuodenaattona, mutta sinä aikana tänne blogin puolelle on tulossa ainakin yksi ajastettu postaus.

 ¡Adiós amigos!5 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja!

  http://jjjbloggaa.blogspot.fi/2015/12/12-jouluaatto-ja-synttarit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, samaa mieltä! :) Käyn kurkkaamassa sun postauksen!

   Poista
 2. Voi vitsi toi on ihana tuo kello!! Ja hei kiinnostuin noista kirjoista, koska mäkin rakastan listoja... Mitä ne siis niinkuin on?

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sopii kaiken kanssa ja on tosi mukava kädessä! :-) Kiva kun kysyit, en tajunnukkaan tarkemmin selittää x)
   Eli siis, se alempi on "your life in lists" joka on siis täynnä listoja jotka voit täyttää. Esim. maat joissa olen käynyt, lempiartistini, asiat jotka muuttaisin maailmassa, kenen kanssa olen asunut jne. Aiheita löytyy varmaan sata!
   Kuvan päällimmäinen kirja on samalla periaatteella, mutta liittyy pelkästään kirjoihin. Eli siis täytettäviä listoja kuten lempi elämänkertani, henkilöhahmot joihin samaistuin, kirjat joita en koskaan tule lukemaan, kirjat joista opin jotain, kirjat jotka luen ennen kuolemaani jne jne.
   Toivottavasti tämä vähän avasi, suosittelen ehdottomasti hankkimaan koska näitä on tosi kiva täyttää ja varmasti yhtä kiva lukea vuosien päästä! :-)

   Poista
  2. Aa, kiitos selvennyksestä!! Toi ensimmäiseksi mainitsemasi vaikuttaa ainakin tosi mielenkiintoiselta & sen kyllä voisin jostakin hankkia!!

   Poista