8.11.2015

Ekoja kertoja

IMG_1503

Heips! Mulle on viimepäivinä tapahtunut vaikka mitä, mutta oikeastaan ei paljon mitään. Viikonloppu meni rennosti mutta liian vähillä unilla, joten en tosiaankaan ole valmis huomiseen maanantaihin. Mietin tossa eilen, että mitä kaikkea olen tehnyt viimeaikoina ekaa kertaa ikinä. Ei välttämättä edes mitään ihmeellistä, mutta jotain mitä en ole koskaan tehnyt. Päädyin siihen tulokseen, että viikon aikana olen ensimmäistä kertaa ikinä:
käynyt uudessa kauppakeskus Myllyssä (kahdesti, heh), ollut kolarissa, valvonut viikonlopun aamuyön tunneille Youtuben parissa lakannut kynnet vaaleanpunaisella glitterlakalla.

IMG_1511
IMG_1506
IMG_1499Mitkä jutut on ollu teidän viimeaikojen ekoja kertoja? :-)

6 kommenttia:

 1. tosi hyviä kuvia! mulla ei oo tapahtunut mitään uutta, mutta oon tosin suunnittelut extremelajien kokeiluu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Huh, no siinä ois kyllä jo vähän erilaisempaa uutta :D

   Poista
 2. Voi eii ihana postausidea! Hauska mietiskellä tällaisia, ei tosiaan tarvi olla edes mitään ihmeellistä sillä tuollaiset pienemmätkin uudet jutut itsestä on hauska ottaa huomioon ja pistää merkille;) Suloinen tuo kaktus kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Niinpä, näitähän vois listata jonnekin ylös niin näkis miten älyttömästi asioita kokee/tekee ekaa kertaa, vaikka välillä tuntuu ettei tee koskaan mitään uutta :)

   Poista
 3. Kaktus! :D Halusin aina lapsena kaktuksen! Aina kun näin kaktuksen, niin oli pakko kokeilla....sain piikin sormeen aina! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nää on ollu munkin suosikkeja aina, koska en tosiaan ole mikään viherpeukalo :D Mutta ne piikit tuo kyllä vähän miinuspuolta..

   Poista