29.11.2015

Black Friday -löytö!


Heips! Perjantaina oli paljon puhuttu Black Friday, joten selailin jo torstaina muutamia sivuja hyvien alennuksien toivossa. Gigantin sivuilta näin, että siellä on tarjouksessa BaBylissin curl secret -automaattikiharrin jota olen salaa halunnut jo pidemmän aikaa, joten seuraavana päivänä suunnattiin kaupoille. Kysessä on siis kiharrin, joka tekee kaiken työn sun puolesta. Laitteeseen asetetaan max. 3cm leveä hiusnippu jonka laite vetää sisäänsä, odotetaan merkkiääntä ja lopputuloksena on kaunis ja tasainen kihara. Niin helppoa!Mulla on ennestään halpiskiharrin, joka on lojunut laatikossa käyttämättömänä yli vuoden. En vaan osaa tehdä kiharoita, en ole koskaan oikein osannut. Ja olen liian laiska opettelemaan :-D Plus mun hiukset on tosi suorat ja ''lasiset'', joten kiharat harvoin pysyy kauniina paria tuntia kauempaa. Mutta tämän päivän testailujen jälkeen voin todeta, että laite poistaa molemmat ongelmat. Aikaisemmin kiharrin on jäänyt hankkimatta lähinnä korkean hinnan takia, mutta nyt -50% alennuksella sain ostettua itselleni superkivan joululahjan. 


IMG_4904
IMG_4908

Kunnon testin koko pään kihartamiseen tein siis vasta tänään, ja näitä kuvia katsellessa olen kyllä tosi tyytyväinen ensimmmäisen käyttökerran lopputulokseen. Kihartimen lämpöasetuksista käytin alempaa eli 185 astetta, joka on suositeltu vaalennetuille hiuksille (nämä alkavat kyllä lähinnä muistuttaa tummia, huomenna olis tarkoitus värjätä tätä talven aikana tulevaa tummaa juurta vähän vaaleammaksi). Suihkutin ennen kihartamista hiuksiin lämpösuojaa, mutta jälkeenpäin en laittanut edes lakkaa. Silti kiharat on päässä vielä yli 10 tunnin jälkeenkin!

IMG_4916,5
IMG_4921,5
collagee
Vasemmalla alimmat hiukset heti kihartamisen jälkeen, oikealla loputkin tehtynä ja vähän auki harottuina. 
IMG_4940


Tähän loppuun voisin vielä koota pienen +/- listan, jos joku teistä on harkitsemassa tän laitteen ostamista:

+ Tekee kiharan puolestasi, eli paljon helpommaksi ei voi mennä
+ Sammuu automaattisesti, jos hiukset meinaavat mennä laitteeseen väärin (mulla ei ihme kyllä ole käynyt näin vielä kertaakaan)
+ Kiertää vuorotellen molempiin suuntiin, joten hiukset eivät jää yhdeksi isoksi nipuksi
+ Kaksi eri lämpöastetta
+ Lopputulos kestää pitkään
+ Yksinkertainen käyttää
+ Kolmen vuoden takuu

- Kiharruksen loppua kohden käsi alkaa väsymään, koska laite on vähän raskas
- Oikea hinta on aika suolainen (reilu 100e)
- Hiuksia ei voi laittaa kihartimeen kerralla niin paljon kuin haluaaJa hei, tekikö siellä kukaan perjantaina hyviä löytöjä? :-)
2 kommenttia:

  1. Olipas kiva lukea tästä laitteesta postausta! Olen nimittäin alkanut haaveilemaan tuosta laitteesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mukava kuulla että tästä oli hyötyä!! Voin kyllä suositella, kannattaa kytätä jos jonnekkin tulis vielä alennukseen. Tai sit pyytää joulupukilta.. :-)

      Poista