8.9.2015

LINKKAA BLOGISI -SUOSIKIT

Pyysin tossa muutama postaus takaperin teitä linkkailemaan blogejanne ja niitä tulikin ihan runsaasti, suuri kiitos jokaiselle :) Hyviä blogeja oli tosi paljon, mutta nostin nyt esiin kolme ehdotonta suosikkiani. Kertokaa kommenteissa, jos joku näistä on teidänkin lemppareita! 

SonjaTuuliaK
Sonja Tuulia K. Blogissa viehätti ennen kaikkea monipuolisuus! Postausten aiheet on tosi monipuolisia, mm. vaatteita, ostoksia, sisustusta ja ihan vain arkisia kivoja juttuja. Kuvat on hienoja ja laadukkaita ja postaustahti on hyvä. Uskoisin, että tästä blogista kaikki saa jotain irti :)

NewLife
New Life. Jennin blogissa on ihan superupeita asukuvia, isoja ja hyvälaatuisia, sekä selkeästi panostettuja. Ja tietysti tärkeimpänä, asut miellyttää mun silmää tosi paljon! Tuntu, että sain valtavasti inspiraatiota omaan pukeutumiseen ihan vaan muutaman postauksen selaamisella. Lisäksi asut on selvästi itse harkittuja ja ostettuja, eikä päälle ole aina vain heitetty kaikkea mitä on sponsoreilta saatu (asia, joka minua ärsyttää monissa muotiblogeissa). Tykkään hirmuisesti blogeista, joihin on nähty oikeasti vaivaa, ja tän kohdalla voin olla siitä varma. :)

 
ELSANNELI
ELSANNELI. Tämä blogi oli kyllä niin positiivinen yllätys, varmasti yksi hienoimmista blogeista mitä olen koskaan lukenut. Kuvat on tunnelmallisia ja tässäkin blogissa laadukkaita ja tosi monipuolisia. Ennen kaikkea hienointa on kuitenkin teksti. Elsa kirjoittaa niin upeasti, että postaukset suorastaan koukuttaa. Ja tämänkin tytön tyyli miellyttää mun silmää tosi paljon :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti