4.8.2015

Meikkipussin uutuuksia

Heippa! Kalenteri kääntyi elokuuhun ja loman loppu alkaa häämöttämään. Ihan hurjaa vauhtia menty koko kesä taas. Mutta vielä onneksi vähän aikaa vältellä koulutöitä ja vastuuta, heh. Oon nyt tämän kesän aikana saanut jonkun ihan uuden inspiraation meikkaamiseen! Kuten kaikki mut tuntevat tietää, en tosiaan ole mikään kauneustuotteiden suurkuluttaja enkä mekkitaituri, mutta aina voi oppia uutta. Monien youtube-videoiden ja blogien kauttaoon saanut paljon vinkkejä ihan vaan hyvien perusmeikkien tekoon, ja saanut siitä innostusta alkaa panostamaan omaankin naamaan vähän enemmän. Ja pakkohan se on myöntää, hyvin onnistunut meikki nostaa kyllä itsetuntoa ainakin mun kohdalla!

Muutamia tosi hyväksi todettuja uutuuksia on tullut hankittua, ja näiden lisäksi vielä ainakin pari sivellintä ja hyvä peitevoide listalla. Moni on hehkuttanut ebaysta saatavia LA Girlin peitevoiteita kalliiden merkkituotteiden veroisiksi, joten niitä täytyy kyllä testata!

mvkg
Lumenen kulmakarvageeli (ihan huippu ja varmasti riittää pitkään!) & öljytön meikkivoide.
luomiv
Ruskean/nuden sävyisiä luomivärejä Lumenen natural codelta ja Ginasta. Ja nyt on pakko ylistää että toi ginan luomiväri on ihan täydellinen! Mattapintainen ja melko neutraalin värinen, eli sopii kaikkeen. Ja ei kalliiksi tullut kun löysin äidiltä käyttämättömäksi jääneenä.
sivelt
BB-voide/meikkivoidesivellin h&m:ltä & wecaren puuterisivellin kätevässä matkamuodossa sokokselta 
sivelt
Viimeisenä muttei missään nimessä vähäisimpänä superkätevä minipussukka siveltimille! Tämä on just oikeen kokonen ja mahtuu hyvin mun meikkipussiin. Kun asun kahdessa kodissa niin kuljetan myös siveltimiä aina mukana, mutta en haluais pitää niitä siellä meikkipussin pohjalla likaantumassa. Näin ne pysyy siisteinä ja helposti saatavissa.
Näiden kuvien myötä hyvää yötä ja muistakaa nauttia viimeisistä lomahetkistä!
2 kommenttia:

 1. Multakin löytyy toi kulmageeli ja se toimii moitteettomasti, loisto tuote!

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon ollu tosi tyytyväinen, eli samaa mieltä! :)

   Poista