31.8.2015

Ärsyttää.


Tykkään itse yleensä lukea positiivisia blogeja, ja koen myös itse pitäväni sellaista. Mutta kun tämäkin blogi kertoo ihan oikeasta elämästä ja ihan oikeassa elämässä jotkut asiat ärsyttää, niin nyt sitten saa ärsyttää.


Ärsyttää, koska kuvanmuokkausohjelma ei toimi. Tänään mun oli siis tarkoitus esitellä teille mun suosikit tosta linkkaa blogisi postauksen sadosta, mutta en saanut kollaaseja siihen tehtyä. Päädyin siis julkaisemaan kauniin kuvan yyterin reissulta & negatiivisuutta, hah.


Ärsyttää, kun en aloittanut ylppäreihin lukemista aikaisemmin. Nyt stressaan jatkuvasti sitä, miten ''pitäis lukea''. Kuitenkin lukiessa saatan helposti selailla kännykkää puoli tuntia tai yksinkertaisesti nukahtaa. #vainlukiojutut


Ärsyttää, kun pimeä tulee. Onhan syksy toki kaunista ja lämpimät vaattet ihania, mutta se jatkuva pimeys saa kouluaamut entistä ankeimmiksi.

Ärsyttää, kun How I Met Your Mother päätty tosi ärsyttävällä tavalla! :D Olin hirveen pettynyt, miten viimeiset kaks jaksoa voi pilata yhdeksän tuotantokauden odotuksen. On se kyllä silti ihan superhauska ohjelma.


Ärsyttää, kun yhden bloggaajan suuri arvonta taisi paljastua pelkäksi lukijoiden/seuraajien kalasteluksi. En halua osotella täällä ketään syyttävällä sormella, mutta jotkut asiat vaan suututtaa niiin paljon. Tollanen älytön omaa etua tavoitteleva huijaaminen on siinä listalla aika ykkösenä.  
wp

MUTTA nyt sain kaiken tämän ärsytyksen pois pään sisältä ja voin keskittyä positiivisempiin asioihin. :) Huomenna alkaa syyskuu (apua) ja mulla on sen ensimmäiselle päivälle suunnitelmissa pari lyhyttä tuntia koulua, urheilua, uskonnon lukemista, iltalukion jatkumista ja hyvät yöunet. 

4 kommenttia:

 1. Juu mä niin samastun tohon ylppärijuttuun... Aloitin ihan ok ajoissa, ja pääsinkin hyvään vauhtiin lukemisessa. Sitten alkoi koulu ja, noh, lukuinnostus lähti karkuun. Ehkä se vielä tulee takaisin, kaksi viikkoa aikaa ja sillee... :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole yksin! Mulla on vielä se 25 päivää aikaa, mutta luettavaa yli neljä kirjaa. Sit kun se päivä on ohi niin nukun kyllä kuukauden putkeen :D (just kidding, koeviikko alkaa viikon sisällä siitä...)

   Tsempit sulle! :)

   Poista
 2. Joskus pitää täräyttää kaikki paha pihalle, että tulee parempi fiilis. :)

  VastaaPoista