29.6.2015

LG G4


Moikka! Ajattelin esitellä teille uuden puhelimen jonka ostin tossa viikko sitten. Entinen luuri oli siis samsungin galaxy s4, ja nyt pitkän pohdinnan ja monien vertailujen jälkeen päädyin tähän ihan uuteen lg:n älypuhelimeen. Kyseisessä laitteessa on siis 5.5'' näyttö, kestävä akku ja ennen kaikkea loistava kamera: 16 megapikseliä & F1.8 aukko. Kaikki valotusajasta ISO:hon on manuaalisesti säädettävissä, joten ei tosiaan haittaa vaikka järkkäri jäisi joskus kotiin. Tähän mennessä olen ollut tosi tosi tyytyväinen tähän, kokonaisuutena puhelin on toimiva, muokattava ja oikein laadukas. Suosittelen. :) 


(Viimeiset kolme kuvaa on napattu kännykällä.)


tres
uno
cinco

Älypuhelimet ja niiden jatkuva käyttö on herättänyt viime vuosina hurjan paljon keskustelua. Kuvat nykynuorista viettämässä aikaa yhdessä on usein kuva nuorista kännykät kädessä, somessa ilmiöt leviävät valon nopeudella ja monet niin pikkulapset kuin vanhuksetkin tuntuvat tietävän mistä instagramissa tai twitterissä on kyse. Itse olen todella tyytyväinen, että omassa lapsuudessani meillä pienillä oli käytössä korkeintaan simpukkapuhelimen hienoudet, ja netin käyttö rajoittui vain kotona määrättyihin koneaikoihin. 

Enää en voi kyllä sanoa olevani kännyköiden suhteen samanlainen. Olen kuullut useammaltakin kuin yhdeltä tutulta olevani puhelinriippuvainen, enkä voi sitä kieltääkään. Avaan instagramin, snapchatin ja muut apit kymmeniä kertoja päivän aikana ja tarkistan jatkuvasti ilmoitukset ruudun ylälaidasta. Välillä ihan inhottaa, miten paljon käytän aikaa puhelimen kanssa. Kuulostaako se liikaa tekosyyltä, jos olen sitä mieltä että nykyään vaan pitää olla jatkuvasti tavoitettavissa? Kaverit hätääntyy jos vastausta whatsapissa ei kuulu puolen tunnin sisään ja ihmettely on kova, jos ei ole huomannut jotain ilmiötä mikä on pyörinyt facebookissa edeltävänä päivänä. Varmasti tuttua teillekin. Kai tämä on sitten sitä nykyaikaa. Vaikka voisi sitä joskus pistää kännykän pois ja keskittyä ihan siihen ruudun ulkopuoliseen elämään enemmän. dos lampi lehti yö


Mitä mieltä siellä puolen ruutua ollaan puhelinriippuvuudesta ja jatkuvasta sometulvasta? Entä puhelimesta, kannatatteko enemmän androideja vai applea vai jotain ihan muuta?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti