29.5.2015

HELSINKI + SUNRISE AVENUEHeipsan! Viimeisiä viedää ennen kesälomaa ja sain vihdoin aikaa muokata kuvia mun ja Eveliinan reissusta Helsinkiin sunkkareiden konserttiin. Eli Eveliina on siis mun ''nettikaveri'', johon tutustuin joku viis-kuus vuotta sitten gosupermodelissa(...). Näin Even profiilista, että sekin tykkää Sunrise Avenuesta ja laitoin sille viestin ''ollaanko kavereita kun mäki tykkään sunrise avenuesta'' :DD Nyt viis vuotta myöhemmin ollaan nähty muutamia kertoja ja viestitellään melkein päivittäin, ainakin useita kertoja viikossa. Vuoden alussa Eve kyseli multa että mentäiskö Hesaan kattomaan Sunkkarien kiertueen avauskonserttia jäähallille, ja muutaman mutkan jälkeen sinne päädyttiin! Oli ihan huippu viikonloppu, ei voi muuta sanoa. :)
IMG_0603
IMG_0604
IMG_0611
IMG_0616
IMG_0607


Matkustettiin Helsinkiin siis sellasella åbussilla mikä makso vaan vajaan kympin per suunta. Päivä kierreltiin kampissa ja istuskeltiin vähän ulkona. Iltapäivällä vietiin tavarat hotelliin (saatiin sellanen ihan just valmistunut teemahuone testiin, joten ei ainakaan siisteydestä tarvinnut valittaa) ja sen jälkeen suunnattiin jäähalille. Siellä sitten jonotettiin reilu tunti lähinnä saksalaisten ympäröimänä. Lopulta päästiin sisään ja tosi hyville paikoille melkein lavan eteen. Koko jäähalli oli täynnä ihmisiä lattiasta kattoon, mutta mitenkään liian ahdasta ei ollut.

En ole siis kuunnellut sunkkareita muutamaan vuoteen mitenkään erityisen ahkerasti, joten pari biisiä oli ihan tuntemattomia. Omien lempparien kuulemisen lisäksi sitä kompensoi kyllä ihan uskomaton show! Yleisö laulo mukana ihan hulluna ja Samun kasvoilla oli niin iso hymy joka kerta. Uskollisimmat fanit halaili toisiaan jatkuvasti ja niistä ihan selvästi näki, että tää on paras päivä ikinä. En ole kyllä ikinä nähnyt livenä miten hienolta musiikille omistautuminen näyttää. Koko ilta oli tosi mahtava, ylitti kaikki mun odotukset! Ja konsertin jälkeen kaivoin vanhat levyt esiin ja huudatin i don't dancea ja muita suosikkeja kaikki seuraavan viikon automatkat. :)

6 4 2 3 9 10 5 7 8 11


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti