25.12.2014

A merry, merry...

Christmas! Omalta osaltani se on sujunut oikein mukavast, ja erityisesti lumi toi kunnon joulun tuntua. Ruoka oli hyvää ja lahjat myös. Ja vaikka tätä iloista juhlafiilistä voisi jatkua pidempäänkin, niin kyllä tällä annoksella taas vuoden verran pärjääkin.
Kuvasin aattona kameralla videonpätkiä, joista ajattelin vaihtelun vuoksi koostaa pienen jouluvideon kuvien sijasta. Miltäs kuulostaa? Siihen asti että saan videon tehtyä Nikon avulla (ja nikon koneella, koska oma on aivan kuollut.. tälläkin hetkellä jaan kännykästä nettiä koulusta saadulle chromebookille) jätän tänne aaton tunnelmia kännykästä. Toivottavasti teidän joulut ovat menneet hyvin, tunnelmallista jatkoa! 

x1
Meillä oli äidin kanssa tänä vuonna kuusen sijasta joulusypressi! Tosi kaunis ja ei varista yhtään. // Kohta puurolounaalle -hymy // Pelattiin päivällä varmaan 3 tuntia pelejä, pääasiassa aliasta erilaisin variaatioin. // Tämä roikku mukana koko päivän.

x2
Muualle haudattujen muistomerkillä, niin kaunista! // tonttu // Tädin luona oli vähän erilainen puu lahjojen yllä. // Yks parhaista lahjoista, hih. Näistä lisää lähipäivinä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti