13.9.2014

You've got a pretty kind of dirty faceHeips! Otin vähän asukuvia missä mulla on päällä toinen niistä h&m tilauksen paidoista, ja tykkään kyllä kovasti. Just tollanen perushyvä ja kaikkeen sopiva neulepaita multa onkin puuttunut. Ja se tuo kaulakorut tosi kauniisti esille. Ainut miinus ehkä että se on aika löysä ja iso vaikka otin S kokona, mutta kunhan ei enempää veny niin hyvä on.


Mulla on nyt vähän ongelmia noissa vaatteiden kuvaamisissa, koska itselaukasin päätti mennä rikki.. En tiiä mitä sille on käynyt, mutta ei vaan enää mene päälle. Toivottavasti löydän sen takuukuitin jostain. Muuten on vähän hankalaa kun pitää aina pyytää jotain toista kuvaamaan & kuitenkin tavallaan tiedän itse omassa päässä parhaiten millasia kuvia haluaisin. Mutta i'll figure something out :)


IMG_7395M
söin tossa yks päivä ehkä yhen elämäni parhaist pizzoista!!
IMG_7425

IMG_7438M
PicMonkey Collage
paita h&m
kaulakorut forever 21
farkut gina
conssit stadium
IMG_7449M
IMG_7436
IMG_7444M


Noissa kuvissa alkaa pikkuhiljaa jo näkymään syksyn värisävyjä, jee! Värit onkin ehkä ainoita hyviä puolia syksyssä.. Muun muassa koulu osottautu olemaan ihan yhtä ärsyttävää kuin aikasempinakin vuosina. Ainakin nyt koeviikon lähellä tätä tekemistä on oikeesti vaan niiiiin paljon että välillä meinaa vaan tehä mieli luovuttaa. Pakko nää on kuitenkin tehdä, joten alotetaan nyt Nikon kanssa tekemään ruotsin kirjotelmaa. itku. heihei 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti