20.8.2014

'Cause there's this tune I found that makes me think of you somehow and I play it on repeat


 IMG_7131
IMG_6951
IMG_6954
IMG_7121
IMG_7144
IMG_7135
IMG_7152


Pientä hiljaisuutta ollut, pahoittelut siitä. Nyt kun koulu alko niin kaikki energia on vaan mennyt siihen että jaksan aamulla sängystä ylös :D Mulla on sinänsä suht helppo jakso, mutta kaikki koulujutut tuntuu vaan vievän aikaa. Aika onkin muodostunu mulle isoksi ongelmaksi viimeaikoina. Vaikka lopetin pianotunnit ja työt loppuu tän viikon jälkeen (samaan aikaan jes ja höh ja what) niin tuntuu ettei mulla ole aikaa mihinkään. Tahtoisin niin paljon lukea kirjoja, ulkoilla, valokuvata, katsoa sarjoja, opiskella enemmän, piirtää, urheilla jne jne, mutten oikeesti löydä mistään aikaa. Okei joskus menee laiskuuden piikkiin, mut silti.

Yks päivä tulin bussipysäkiltä kotiin ja bongasin tän metsäpolun jota oli pakko vähän kuvailla. Just tollasia spontaaneja juttuja kaipaan lisää, koska piristyin tästäkin puolen tunnin hetkestä koko loppupäiväksi! Voisin ottaa itelleni tavoitteeks saada kunnolla kiinni koulurytmistä, niin että saisin sitten aikaa muullekin.. Joo, tota mä koitan.
..Ja aamulla taas löydän itteni haaveilemasta että saisin vaan jäädä sänkyyn nukkumaan & katsomaan drop dead divaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti