4.6.2014

Stockholm & Shopping

Heippa! Aurinkoista ekaa kesälomaviikkoa kaikille :) Itellä vielä töiden takia vähän arkinen olo, mutta eiköhän se tästä. Viime lauantaina lähdettiin Nikon & sen isovanhempien kanssa melko extempore reissulle Tukholmaan! Tää oli mun eka laivalta maihin reissu, ja oltiin jo etukäteen ajateltu että Tukholma olis kiva kohde (varsinkin shoppailupaikkojen takia hih hih). Koulun päättäjäiset meni nopeesti, sitten kävin Miran valmistujaisissa ja yheksältä Viikkari lähti liikkeelle. Perillä oli aluksi tosi hiljasta ja harmi sinänsä että kaupat aukes vasta yhdentoista jälkeen, mutta ehdittiin ainakin rauhassa kiertelemään. Mulla oli etukäteen jo päätettynä missä kaupoissa haluaisin käydä: urban outfitters, brandy melville & american apparel. Olin itsekkin yllättyny kun oikeesti kävin vaan niissä :D Plus sit niissä missä Niko halus käydä. Rahaa meni vähän liikaakin, mutta materialismionnellisuus korvaa. Iltapäivällä käytiin kahvilla ja syömässä ja käveltiin pitkät pätkät, sitten ysiltä taas laivaan. Aamulla tultiin maihin ja mä menin siitä sitten suoraan töihin. Tosi kiva minireissu oli :):)

grönalund
sfgn
nk
flowas
nikooo
boards
b&j
plz
XDXD
crowd bushaa lol ympyrä urbann laaav provrum wonderin kzfd AA aw alll kaikki ostokset :) ah yayyy tää kirja on niin mua varten! camcam vanha (kuulemma toimiva) kamera jonka epätoivosesti tinkasin torilta xd

Jos on kysyttävää ostoksista tai muustakin niin kommenttia alas! :) Ja hei jos joku osais auttaa, en tajua miks toi bannerin tausta muuttuu joka kerta harmaaks vaikka aina tarkistan sata kertaa että se on valkonen?? Ärsyttää. Anyways nyt katon loppuun tän päivän Kuolleista Palanneiden jakson, huomenna tulee vika yhyy :( Yle areenasta näkee kaikki 8 jaksoa, suosittelen!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti