10.6.2014

touko- ja kesäkuun lemppareita


 photo amama_zps81c3a8fc.jpg
Kuolleista Palanneet. Tää sarja tuli yle teemalta ja ehti jo valitettavasti loppua, mutta areenasta näkyy! Eli siis ranskalainen draamasarja, joka kertoo sellasesta kylästä jonne kaikki siellä kuolleet alkaa palaamaan. Tää on samaan aikaan tosi karmiva ja mielenkiintonen, just sellanen koukuttava ohjelma minkä tapahtumia miettii pitkin päivää :D Onneks kakkoskausi on tekeillä!
 photo grilled_zps3025b8c0.jpg
Grilliruoka. Kuva ei nyt oikein imartele, enkä makkarasta pahemmin välitä, mutta siis maissit ja noi homejuusto-pekoni-herkkusienet on taivaallisia! Kesän parhaita puolia. Tohon salaattia ja patonginpala kylkeen niin mun kesän suosikkiruokalaji on valmis.
 photo wire_zps00205e53.jpg
Puhelinlankaponnarit. En sen erityisemmin keksi näistä mitään kerrottavaa, muuta kuin että toimii. :) Hiuksiin ei siis jää ponnaripainaumia kuin korkeintaan hetkeksi avaamisen jälkeen, ja nämä pysyvät hyvin paikoillaan. Eikä purista ranteessa niin kuin tavalliset ponnarit.
 photo 2048_zpsafcaf888.jpg
2048. Oon hakannu viimeisen kuukauden ajan tätä peliä päivittäin, ja ärsyttää kun häviän aina siinä reilussa kuudessa tuhannessa. Mut silti pakko pelata!
 photo namm_zps1671ba99.jpg
Valion kreikkalaiset jugurtit. Namnam. Ihan parhaita varsinkin siks ettei nää ole kauheen makeita, ja sitä hilloa pohjalta voi syödä just sen verran kun sitä makeutta haluaa. Syön näitä kolmea makua vaihdellen, sitruunaa en osta koska mun mielestä se maistuu ihan saippualta xd


4 kommenttia:

 1. Vinkkinä tohon 2048-peliin: pidä AINA yhdessä ja samassa nurkassa (paras on oikea ylänurkka) suurin palanen. Sitten kokoa sen alle toiseksi suurinta jne. Tää vaatii hetken totuttelua ja välillä joutuu väkisin siirtää niin, että toi muodostelma voi hajota, mutta takaan, että tällä tyylillä pääset loppuun! ;D Eli suurin numero oikee ylänurkka ja sen alle järjestyksessä toisiks suurimpia.

  VastaaPoista
 2. kesä ja heinäkuun lempparit? nyt on vasta kesäkuu??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho en ees tajunnu ite XD tarkotin siis touko & kesäkuun :) Korjaan >

   Poista