27.5.2014

Kotiseudulle Pohjois-Karjalaan..

Reilu viikko sitten palailtiin äitin yllätyssynttärireissulta, mutta koulukiireiden ja ainaisen saamattomuuden takia päsen kertomaan tästä vasta nyt. Äiti siis täytti 15.5. viisikymmentä, ja luuli lähtevänsä torstaina saaristoon siskonsa kanssa. Me oltiin kuitenkin Riitan kanssa suunniteltu jotain ihan muuta (jo tammikuusta lähtien heh) : lähdettiin porukalla Joensuun kautta Juukaan, äidin kotiseudulle. :) Oltiin ajeltu jo Mikkeeliin asti ennen kuin äiti arvas yhtään että minne ollaan menossa! Yllätykset jatku ihan lauantaihin saakka, jolloin meillä oli Ihan Pienet Iltamat jossa äidin paras ystävä piti älyttömän hauskan viiden sivun puheen. Nää jutut on oikeesti sellasia että ketään ulkopuolinen ei varmasti tajuais mitä hauskaa tässä on :D Tällä muutaman päivän reissulla tuli nähtyä paljon lapsuudenystäviä ja sukulaisia. Aurinko paisto ja me yövyttiin äidin kummisedän ja sen tyttären luona aitassa, saunottiin ja syötiin kunnon lähiruokaa. Mä 'sain' kuunnella tuntikaupalla kaikkia ihania nuoruudenjuttuja mitä ne kolme muisteli ja nauroin niiiin paljon. Reissua vähän miinusti se kamala silmätulehdus, mihin onneksi sain lääkkeet Nurmeksesta. Tässä alla vähän kuvia suurin piirtein aikajärjestyksessä:
alounas
ada&äippä
menomatkalla lounastettiin jollain laiturilla omin eväin. Vähän oli vielä kylmä mutta kiva piknikpaikka silti :)
apiknik
asilta
Iltapäivällä Joensuussa seurattiion mun serkkua pieneen saareen laavulle, missä loppu perhe oli laittanu ruokaa meille kaikille. 
alaavu aw ahnam savustetut muikut.. all aatu ehkä maailman sulosin katse. ahahaha #selfie 
akoprasaari illansuussa jatkettiin matkaa Juukaan, missä mentiin pienen kotiseutukierroksen jälkeen yöpaikkaan ahug ada Leenalle & Arille mentiin lauantaina syömään oikein kolmen ruokalajin illallinen :) Näytän ihan turpaan saaneelta.. akattaus awee haluun tällasen!! ahah aduck #duckface aenkestäää

Sunnuntaina lähdettiin sitten aika aamusta ajelemaan kotiin, kun toi matka kestää sen 8 tuntia. Kotona olin aivan poikki, mutta kaikenkaikkiaan tosi onnistunut ylläri!! Varsinkin kun äiti oli niin onnellinen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti