8.5.2014

Budapest 1

Moikka! Matkalta on valitettavasti palattu arkeen ja vihdoin sain muokattua kaikki matkakuvat (meni 5 tuntia en kestä) ja teen niistä nyt kaks erillistä kun tuli räpsittyä aika paljon. Eli vappuviikolla olin siis tiistaista lauantaihin Unkarin Budapestissä Isän ja Päivin + niiden ystävien kanssa, yötä olin Päivin miniällä Jutalla. Koskaan ennen en ollut käynyt tuolla, ja täytyy sanoa että aivan maineensa veroinen kaupunki! Niin upeita rakennuksia (varsinkin parlamenttitalo!), kauniita julkisia paikkoja, mukavia ihmisisä, hyviä shoppailupaikkoja ja ravintoloita. :) Suosittelen ehdottomasti. Vaikka ei ollutkaan mikään pituudella pilattu loma, niin silti varmasti mieleenpainuva. Ja ehkä parasta oli se, että luettiin säätiedotuksista että siellä olis jotain +17 ja vesisateita MUTTA paikanpäällä jouduttiinkin jättämään takit matkalaukkuihin koska joka päivä oli vähintään se +20 jopa +26 astetta! :D Aurinko paisto eikä vettä tiputellut kuin muutamia kertoja. Eli sääkin oli aivan täydellinen. Oli kiva katella instasta muiden lumisia vappukuvia kun itse istuu kesävaatteissa auringonpaisteessa.

Tässä nyt siis kuvia parista ekasta päivästä, jolloin mm. kierreltiin kaupunkia sekä käytiin jokilaivaristeilyllä, kauppahallissa ja Unkarinsuomalaisten vappupiknikillä Tonavan keskellä olevalla saarella:

balcony
yyf
kylttit
namm
kukkaparveke
halli
Tän valtavan kauppahallin yläkerrassa syötiin tulikuumat kulholliset paikallista kuuluisuutta Gulash-keittoa
streetview bike pallovalot freeeeee frutas kalllo chili flora jokiri castle vesibussi bridgee woah parlament
wii aw koll piknik lol bubble

Mulla olis ollut hyviä kuvia varmaan 300, mutta koitan nyt vähän tiivistää. Jos on mitään kysyttävää niin kommenttia vaan alas :) Yritän huomenissa tehdä toisen postauksen ja viikonloppuna vielä ostoksia. Mutta kertokaas onko teillä kokemuksia Budapestistä & mitä piditte kuvista? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti