16.4.2014

WRECK THIS JOURNAL

Heips! :) Joku tossa ehti tosiaan toivoa että tekisin tällasen postauksen, ja itsekkin on tullut mietittyä. Oon vaan niin hirvee perfektionisti tällasten asioiden kanssa niin toi täyttyy aika hitaasti xd Eli niille tiedoksi jotka ei tällasesta ole kuullu, Wreck This Journal on siis Keri Smithin luoma kirja, jonka ideana on päästää ''lukijan'' luovuus valloilleen. Kirja on täynnä erilaisia tehtäviä kuten ''Läikytä tähän kahviasi'', ''Peitä tämä sivu pelkillä valkoisilla asioilla'' tai ''Nuku kirjan vieressä. Kuvaile kokemusta tähän'' etc etc. Kauheasti varsinaista lukemista ei siis ole, ideana on tuhota kirja tekemällä kaikki tehtävät. Itse ajattelen että tämä on vähän kuin sellanen lasten puuhavihko, mutta vanhemmille ja visuaalisimmille.

Tätä on tosi hauska tehdä, luovuutta tosiaan tarvitaan! Otin kuvia muutamista mun valmiista sivuista, osa tehty muutamassa minuutissa ja osa useammassa päivässä. Keri Smithillä on tähän sarjaan muutamia muitakin kirjoja kuten Finish This Book ja Mess, jotka aion aivan varmasti hankkia :)

 photo wtj_zps58aab9a7.jpg
 photo map_zps1a1a0b97.jpg
 photo ffvgs_zps9382fb87.jpg
 photo chchch_zpsf3029b58.jpg
 photo scribble_zps7caa2296.jpg  photo fds_zpsa7bd1ad5.jpg
 photo nonstopchew_zps61b0c2ad.jpg
 photo time_zps1a21904f.jpg
 photo yay_zps563915df.jpg
tämä on näistä kaikista mun suosikki, onnistu kivasti :):)

Yks kans mun lempparisivuista oli sellanen kun piti repiä irti ja jättää jonnekkin, niin mä jätin sen San Franciscon urban outfittersiin Union streetille! Mulla ei flickr toimi vieläkään, eli laatu kärsii vähän edelleen.. Voin vielä joskus toistekin esitellä näitä, kunhan saan uusia tehtyä. Mielipiteitä, mitäs tykkäsitte? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti