21.2.2014

We're never done with killing time

Löysin vihdoin hyvän tripodin ja vielä halvalla! Eihän toi tietenkään mitään ammattilaistasoa ole, muttei tarviikkaan koska hyvin ajaa asiansa :)
Hiihtoloma on menny aivan luvattoman nopeesti enkä millään jaksais maanantaina takasin lukion penkille. Alkuviikon olin nikolla ja sit käytiin äitin kanssa ansiokkaalla IKEA-reissulla. Loppuviikosta oon ollu joka päivä töissä ja tänäänkin pitäs vielä jaksaa :( onneks on ollu edes jotain yhteisiä vuoroja anitran kanssa. Ja aattelen lähinnä sitä palkkaa kun on uuden luurin hankinta suunniteilla..


neck
molemmat kaulakorut forever21
hoho
paita kappahl   housut dr.denim
arm
ylin rannekoru bijou brigette   toiset glitter
awe
ystävänpäiväkukkia nikolta c:

Ja tähän loppuun avaudun vähän. Eli puhuin joskus viikkoja sitten siitä exploriuksen vaihtarihaastattelusta, joka meni ihan mukavasti :) Kuitenkin USA:lle sain allergiapaikkojen loppumisen takia sanoa hyvästit heti alkuun, mikä lannisti aika tavalla. Päätin kuitenkin vaihtaa kohdemaaksi Espanjan koska maa on ihana & haluan oppia kielen hyvin. Asiaa puitiin pitkään ja läheteltiin viestejä ja tarvitsin yhden lääkärintodistuksenkin (mikä maksoi enemmän kuin laki sallii) mutta lopulta tuli postissa kirje, missä sanottiin että mulle on vaihtopaikka. Kuitenkin ehdollinen paikka kaikkien allergioiden takia. Tähän mennessä mä otin ihan kunnolla aikaa ja mietin itekseni ja kavereiden & vanhempien kanssa että mitä teen, jotenkin oli vaan mennyt maku koko juttuun. Kaikki oli niin vaikeaa, 5kk vaihto ois maksanu 8000€ ja valmistuminen ois siirtyny vuodella. Lopulta siis rastitin exploriuksen lapusta en halua lähteä vaihto-oppilaaksi. Jos joku ois vuos sitten sanonu että mulla olis mahdollisuus lähteä mutta kieltäydyn, niin oisin vaan nauranu :D Monet voi olla sitä mieltä että oon ihan idiootti kun luovun tällasesta, mutta mulla itelläni on nyt niin paljon parempi olla.

Vaihtounelmasta en kuitenkaan ole todellakaan luopunut! Kaikista eniten mua houkuttelee tällä hetkellä USA. Oikeestaan se on aina ollu mulle ''se juttu''. California, erityisesti San Diego on yks mun must-go paikoista :) Oon nyt harkinnu ja vertaillu eri vaihtoehtoja, ja rotarien kuukauden kesävaihto vuodelle 2015 vois olla the way to go :):) Katotaan vielä kuitenkin mitä vuosi tuo tullessaan. Ja hihi pakko myöntää että pieni materialisti sisälläni on heti tän monen tonnin säästön jälkeen alkanut haaveilemaan esim. perinteisestä pianosta & siitä kännykästä... :)

Näiden lukuisien rivien jälkeen sammutan nyt koneen ja sanon kaikille hyvää yötä ♥  Nauttikaa te ketkä saatte nukkua pitkään!


2 kommenttia:

  1. Harmi, että kävi noin! Mutta tärkeintä on kuunnella itseään. On typerää mennä perse edellä puuhun vain siksi, että ois liian ylpeä perumaan suunnitelmansa tai muuta vastaavaa eli oli rohkea päätös olla menemättä vaihtoon. Ja kuten sanoit, eihän tuo nyt varmasti ollut mikään elämän ainoa tilaisuus. Sulla on vielä paljon aikaa ja mahdollisuuksia lähteä. :) Lisään kysymyksen kysymyspostaukseen: mitä allergioita sulla on? :D Jos haluat paljastaa.

    VastaaPoista
  2. Ihana asu ♥ mä haluun noi sun korut :D

    VastaaPoista