7.1.2014

NEW YEARS RESOLUTIONS

Ihanaa vuodenalkua kaikille :) Mulla oli nyt näköjään sellanen viikon tauko bloggailusta, mikä toisaalta tekee välillä ihan hyvää. Vuodenvaihde meni itselläni aika huonoilla fiiliksillä, vaikka ilta isessään oli oikein kiva ja ruuantäyteinen. Vuoden eka päivä meni tosiaan aivan päin persettä, mutta nyt on asioita jo selvitelty ja parempi olo :) Mites teillä sujui vuodenvaihde ?
Koulukin alko, ja mulla oli rästissä ihan hirveeesti esseitä & esitelmiä ym, haluisin vaan nukkua.. Myös töitä riittää, mutta eiköhän tähän kohta taas totu. Löysin pitkän etsinnän jälkeen sellaisen kalenterin kun halusinkin, niin nyt pystyn pysymään selvillä tästä mun ah niin hektisestä ja kiireisestä elämästä :)

ANYWAYS, tein pitkästä aikaa uudenvuodenlupauksia! Ei nämäkään kyllä mitään orjuuttavia ole, mutta sopisin itseni kanssa että mulla on nyt vielä 359 päivää aikaa noudattaa näitä, ei se niin vakavaa ole jos joskus ei jaksa. :) Etin tumblrista & weheartitista erilaisia sopivia kuviakin, ja oon kyllä ite tyytyväinen näihin kaikkiin ja odotan innolla että pääsen toteuttamaan! Joten: 
TÄNÄ VUONNA AION..


save
..SÄÄSTÄÄ RAHAA. Laitan palkasta lähes kaiken säästöön. en osta vaatteita ellei mene rikki tai ole kirpparilta tms mistä saa hyviä juttuja pilkkahintaan, vältän jatkuvia muutaman euron ruokaostoksia. Mä tarvitsen kuitenkin niin paljon rahaa kun maksan osan vaihdosta itse. Ainoan poikkeuksen teen huhtikuussa kun mennään pienelle kaupunkilomalle, pakkohan sieltä on jotain kotiin tuoda.. :)

photo
..OTTAA PALJON KUVIA. Ne on vaan yksinkertaisesti paras tapa säilyttää muistoja. Ja ois kiva nähdä kehitystä valokuvaustaidoissa.


goood
..PITÄÄ ITSESTÄNI PAREMPAA HUOLTA. Enemmän vettä ja enemmän vitamiineja. Sisällytän tähän myös kaiken ihon, hiusten ja kynsien kunnossapidon. Ja unimäärän lisääminen olis mulle varmaan kaikista tärkeintä, mutta oon siinä vaan niin huono..

booooooooooks
..LUKEA (vieläkin) ENEMMÄN. Reading is my escape, no more words needed.
yep
..HARRASTAA ENEMMÄN LIIKUNTAA. Tän lupauksen tekee niin moni, mutta mulle ei nyt ole mitkään kesäkunnot tai fitnesskisat mielessä. Tärkeintä olis vaan, että liikkuisin viikossa enemmän. Ihan mitä vaan, lenkkiä, uintia, salia. Oon laiminlyöny melkeen kaiken liikunnan ja pelkään että yleiskunto heikkenee hirveesti. Ja tuleehan siiitä hyvä olo :)
pianoo
..SOITTAA ENEMMÄN PIANOA. Just tänään puhuin yhen kaverin kanssa, että pianonsoitosta on tullu kaiken tän lukiokiireen ohella taas vähän pakkopullaa, kun ei tahdo aika riittää. Tän mä haluan muuttaa, koska soittaminen on ihanaa. Ja kun joskus varmaan haluaisin sen ihan oikean vanhan pianon, niin enne sitä haluan oppia nauttimaan soittamisesta vielä enemmän.
globe
..MATKUSTAA & SEIKKAILLA. Seikkailla on niin typerä sana lol. Adventure kuulostaa paljon hienommalta. Mutta siis, oli sitten kyseessä ulkomaanmatka, mökkireissu, sienestys tai matka sukulaisten luo, otan kaiken uutena kokemuksena ja nautin edes pienestä matkustuksen tunteesta mitä noista kaikista saa. 
laughing
..NAURAA & NAUTTIA. Mitä tähän nyt enää lisäämään?


3 kommenttia:

 1. Onko sulla muuten Goodreads profiilia? Aattelin vaan ku taidat lukea paljon. Ois kiva seurata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kuullukkaa tollasest :o eli ei xd pitää googlata!

   Poista
  2. Suosittelen, se on ihan paras paljon lukeville! Sieltä voi seurata muiden lukemisia ja pitää kirjaa omistaan. Voi lukea arvosteluja, kirjoittaa niitä itse, pistää muistiin, mitä haluaa itse lukea, mitä on jo lukenut, mitä lukee parhaillaan.. Ja paljon paljon muuta + siellä on kirjoja myös suomeksi ja kirjoja voi itse lisätä sinne, jos niitä ei ennestään ole. :)

   Poista