22.8.2013

atm favourites!

Heippa ! Aattelin tehä tällasen pienen atm favourites-postauksen, missä jaan vähän mun tän hetken suosikkijuttuja :) Oikeastaan tää piti toteuttaa jo viikko sitten, mut kameran laturi päätti kadota väliaikasesti. mut tässä tulee, enjoy !

handu
handu2
MIDSORMUKSET.  tykkään vaan niiiin paljon, en osaa paremmin selittää. Kauniita. Tuntuu hassuilta aluks xd ainakin henkkamaukalta näitä saa jo ihan midsormuksiksi nimettyinä.
nymm
Not your mother's:in BEACH SPRAY.  Kosteisiin hiuksiin suihkutettaavaa taivaallisen tuoksuista suihketta, joka lupaa luonnolliset surffilaineet hiuksiin kuin hiuksiin. Märkinä mun hiukset kyllä menee tosi kivoille laineille, mut (ylläriyllärí) kuivuttuaan on lähes tikkusuorat.. Mutta tää on tähän asti ainut kokeilemani hiussuihke, joka antaa koko päivän kestävää tuuheutta tähän mun ärsyttävän latteaan hiuspehkoon ! Eli vähän eri tarkoitukseen käytän kuin pitäisi, mutta toimii kuin unelma :)
shorts
COLLARISHORTSIT. vai lököshortsit vai mitkä onkaan. Maailman rennoimmat housut mitkä on ihana vaihtaa päälle kun tuun koulusta tai töistä kotiin. Nämä kuvassa olevat on ginasta kesällä alennuksella ostetut, ja nyt jo melkeen kangas perseestä puhki :D ja menny tosi nyppyseks. en silti heitä pois hah.
apppppppppppples
OMAN PIHAN OMENAT.  Ainoat omenat mitä saan syödä ja ne alkaa vihdoin olemaan kypsiä !!  Odotan aina koko vuoden et syksyllä saan maistaa näitä isän takapihan omenoita. Kyllä nämäkin ihan vähän allergisoi mut namnam niin hyvää ettei pysty. Syksyn hyviä puolia.
luvv
yääääh
MISS PEREGRINE'S HOME FOR PECULIAR CHILDREN. Alotin vasta muutama päivä sitten ja oon jo vakuuttunu et tää tulee olemaan loistava kirja. Paljon kehuttu ja niin karmiva noiden kuvien kans. Enkuks lukeminen on vaan aika hidasta vaikka sujuukin jo hyvin :) Tästä on 2015 kuulemma tulossa leffakin. Vitsi tekis mieli vaan lukea, nyt jo päässä pitkä lista kirjoista mitä lainaan ja luen seuraavaks. Koulun ohella ei vaan aina löydy hirveesti aikaa, nykyään nukahdan sivun jälkeen, jos yritän iltasin sängyssä lukea ): 
mangolove
MANGOHUULIRASVA bodyshopista. mango on vaan maailman paras tuoksu. Rohmuun aina kaikkea mangon hajusta/makusta, mut sit ihan hedelmänä en tykkää :D
iPod
SPOTIFY PREMIUM IPODISSA. Sain 'lainata' mun kummisedän spotifytä silleen et mulla on täällä oma soittolista mitä voin kuunnella offline tilassa. Nyt biisien lisääminen on maailman helpointa ja ääni niin hyvälaatusta et oon taas alkanu käyttämään pikkukaiutinta tosi paljon kun ei särise. Tässä vähän uusia vanhoja biisejä mitä on viimeaikoina tullu paljon kuunneltua:
i'll wrap my hands around your neck so tight with love
vähän psyko video mut nii on Brendonki ja tää on jotenki koukuttava ahh
Kellinin ääni. enough said
I don’t like you, fuck you anyway, You make me wanna scream at the top of my lungs
 ♥♥♥♥♥♥

Nyt taidan hakea suklaamuroja ja avata koulukirjoja. Tiedän, kuulostaa houkuttelevalta. Meinasin tossa joku aika sitten tehdä kysymyspostauksen, mutta nyt koko face tulvii noita ask.fm:iä, niin se hukkuis sinne massan alle. We'll see :) Onneks huomenna on perjantai. Hyvää viikonloppua kaikille !  Mulla se menee töissä . Taas niin houkuttelevaa..

2 kommenttia:

  1. mistä oot ostanu ton hiussuihkeen ja mitä maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jenkeistä, urban outfitterssistä :) tarkkaa hintaa en muista, ehkä jotain 8 euroa

      Poista